Horváth Anett Reklámszervező szakmenedzser horvath.anett1989@gmail.com
Hozzávalók
45 dkg csirkemáj
3 fej vöröshagyma
15 dkg zöldborsó
olaj
só, bors, pirospaprika
Elkészítés
A vöröshagymát megpucoljuk, megmossuk, félbevágjuk és úgy szeljük fel, majd olajon megdinszteljük.
Közben a májat csíkokra vágjuk, és feltesszük főni a zöldborsót.
A kész hagymát kiöntjük tálba, helyére tesszük a májat, mely rövid idő alatt megsül - állandó kavargatás mellett- (akkor jó a máj, ha a fakanállal könnyen ketté tudjuk vágni).
Amikor elkészül a máj, hozzáadjuk a dinsztelt hagymát és a megfőzött zöldborsót.
Végül teszünk bele 1 kk pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, 0,5 dl vizet, összekavarjuk és még 1 percig rotyogtatjuk.