MENÜ
Horváth Anett
Reklámszervező szakmenedzser 
horvath.anett1989@gmail.com


 

 

 


Hozzávalók

  • 45 dkg csirkemáj
  • 3 fej vöröshagyma
  • 15 dkg zöldborsó
  • olaj
  • só, bors, pirospaprika

Elkészítés

  1. A vöröshagymát megpucoljuk, megmossuk, félbevágjuk és úgy szeljük fel, majd olajon megdinszteljük.
  2. Közben a májat csíkokra vágjuk, és feltesszük főni a zöldborsót.
  3. A kész hagymát kiöntjük tálba, helyére tesszük a májat, mely rövid idő alatt megsül - állandó kavargatás mellett- (akkor jó a máj, ha a fakanállal könnyen ketté tudjuk vágni).
  4. Amikor elkészül a máj, hozzáadjuk a dinsztelt hagymát és a megfőzött zöldborsót.
  5. Végül teszünk bele 1 kk pirospaprikát, megsózzuk, megborsozzuk, 0,5 dl vizet, összekavarjuk és még 1 percig rotyogtatjuk.

 

 

Asztali nézet